Op kamp aan zee

Het jeugdverblijf Oesterput is een type B jeugdverblijf voorzien voor een verblijf met 45 personen.
Het gebouw is opgedeeld uit verschillende ruimtes; slaapkamers, polyvlente zalen, keuken, badkamers, terras en een tuin. De slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden met degelijke matrassen, waterafstotende matrasbeschermer, kussen en kussensloop. De sanitaire ruimtes hebben 4 douches, gewone en verlaagde wastafels en een toegankelijke badkamer.

In de keuken is alles voorzien om een lekker potje te koken (2 vuren, microgolf, koelkast, oven, servies,...).
Jeugdverblijf De Oesterput

Sport- en spelmateriaal en audiovisueelmateriaal kunnen steeds beschikbaar worden gesteld voor de groepen.

Jeugdverblijf De Oesterput

Voor jeugdgroepen stellen we graag sport- en spelmateriaal ter beschikking. Strandspeeltjes, emmers, schoppen, enkele sets KUBB's, grote vier op een rij, jongleerballetjes, ringwerpen, ... Vraag gerust onze lijst met extra materialen. Ook audio-visuele materialen kunnen we steeds beschikbaar stellen voor een jeugdgroep.

Wilt u bij ons op weekend of kamp komen en op voorhand eens een kijke komen nemen in het jeugdverblijf? Dat kan! Gelieve ons te contacteren via mail of telefonisch om een afspraak te maken. Bezichtiging is iedere dag mogelijk. Ook wie reeds een verblijf geboekt heeft is welkom om de gebouwen te komen bekijken ter voorbereiding van het kamp!

Bekijk ook zeker onderstaande documenten ter voorbereiding van uw verblijf.