Ruim maar toch gezellig

Het jeugdverblijf heeft een totale capaciteit van 50 personen, opgedeeld in kleine slaapkamers variërend van 3 tot 18 personen per kamer. De kamers zijn voorzien van stapelbedden met degelijke matrassen & kussens.
In het gebouw is er een ingerichte keuken met alle materiaal die nodig is om een lekkere maaltijd te bereiden. Naast de keuken is er een polyvalente zaal met tafels, stoelen en hoekzetel. Daarnaast is er nog een speelzaal. Buiten is het leuk vertoeven op het terras en in het gras.
In het gebouw zijn 4 douches & 4 wastafels (8 kranen) voorzien, opgedeeld in drie aparte ruimtes. Voorjaar-zomer 2017 komen hier nog eens 4 douches & wastafels bij.

Jeugdverblijf De Oesterput

Er is een toegankelijk sanitair met toilet, wastafel & douche. Handig voor groepen die zich richten op jongeren met een beperking!

Jeugdverblijf De Oesterput

Het volledige gebouw wordt steeds uitsluitend aan één groep verhuurd, ongeacht het aantal personen. U bent dus zeker dat er niemand anders de gebouwen of terreinen gebruikt tijdens uw verblijf. Bij aankomst wordt u de sleutel overhandigd. Hiermee kunnen alle buitendeuren afgesloten worden.

Wilt u bij ons op weekend of kamp komen en op voorhand eens een kijke komen nemen in het jeugdverblijf? Dat kan! Gelieve ons te contacteren via mail of telefonisch om een afspraak te maken. Bezichtiging is iedere dag mogelijk. Ook wie reeds een verblijf geboekt heeft is welkom om de gebouwen te komen bekijken ter voorbereiding van het kamp!

Bekijk ook zeker onderstaande documenten ter voorbereiding van uw verblijf.