Toegankelijk jeugdverblijf

Jeugdgroepen die zich richten op vakanties met kinderen met een beperking zijn in ons jeugdverblijf meer dan welkom. Het jeugdverblijf is opgedeeld in verschillende kamers, wat ideaal is voor kinderen uit verschillende leeftijdscategorie├źn of kideren die alleen (of met begeleider) moeten slapen. Het jeugdverblijf is ook zo aangepast dat elke ruimte toegankelijk is met een rolstoel: alle ruimtes bevinden zich op de gelijkvloers, deuren zijn breder, douches hebben geen opstap en er is een aparte sanitaire ruimte voor rolstoelgebruikers voorzien. Beide polyvalente zalen zijn tevens toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel, op die manier missen ze geen moment van het kamp!

Jeugdverblijf De Oesterput

Er is een toegankelijk sanitair met toilet, wastafel & douche met zitje & doucherolstoel. Handig voor groepen die zich richten op jongeren met een beperking!

Jeugdverblijf De Oesterput

Als verantwoordelijke van een groep met kinderen met een beperking bent u uiteraard welkom op voor uw verblijf al een kijkje te komen nemen naar de verschillende ruimtes en mogelijkheden. Op die manier kunt u zich volledig voorbereiden op uw vakantie bij ons!